Over ons

Masters in Projects

Master in Projects heeft door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt. De basis voor dit bedrijf is gelegd in 2011 en met een doorstart in 2015 (na een periode in vaste dienst) ben ik weer als zelfstandige begonnen.

Met het behalen van de Master titel is in 2019 de naamswijziging naar Masters in Projects doorgevoerd en het dienstenaanbod is uitgebreid en de activiteit van onderzoeksbureau is toegevoegd, waarbij ook een samenwerking is ontstaan met V-bod Projectondersteuning zodat de onderzoeken gezamenlijk worden uitgevoerd.

Allround Projectbeheersing

Als Allround Projectbeheerser is Masters in Projects gespecialiseerd in integrale projectbeheersing, De basis hiervoor is een jaren lange ervaring (> 30jaar) op gebied van projectbeheersing/control, aangevuld met diverse projectmatige opleidingen als, Prince2, PMBok, Agile, IPMA etc. en ook basis opleidingen als HEAO bedrijfseconomie (2005), geregistreerd projectcontroller (2015) en Master Projectmanagement (2019) mag worden gesteld dat wij van alle markten thuis zijn.

Werkwijze

De werkwijze van Masters in Projects is gebaseerd op het gedachtengoed dat na afronding van de opdracht, er een meerwaarde is gecreëerd voorde opdrachtgever. Enige voorbeelden:

  • Het resultaat van de opdracht
  • Verbetering de Governance of werkprocessen (LEAN)
  • En of praktische vaardigheden, zoals efficiënt en effectief omgaan met het ERP-systeem en structuur in gebruik van Excel, Access door overdracht van kennis