Onderzoek en advies

Hoe kun je jouw strategische ambities effectueren?

Zijn deze ambities integraal geïntegreerd tussen het portfolio, programma’s en projecten voor het verzilveren van strategische waarde?

Hoe kun je strategische veranderingen met het portfolio, programma’s en projecten verwezenlijken?

Nieuwsgierig geworden wij bij masters in projects helpen je graag. Ronald Ursem en Yoeri Verburgh hebben elkaar leren kennen tijdens de opleiding Master Project Management aan de HU University of applied science in Utrecht. In de opleiding stonden portfolio-, programma-  en projectmanagement binnen in het domeinen centraal. Naast het feit dat beide heren zich in de afgelopen decennia hebben bewezen in de projectenwereld, delen ze dezelfde passie voor het ‘vak’ met uitgebreide ervaring. Omdat we gespecialiseerd zijn in complexe projecten en het geven van inhoudelijk advies over de volgende onderwerpen:

  • Duurzaamheid
  • Sociale Innovatie: Ketensamenwerking en Motivatie
  • Stakeholder Engagement
  • Maturiteit
  • Projectmanagement en
  • Projectcontrol

is het idee ontstaan om de krachten ‘kennis en kunde’ samen te bundelen.

Graag willen wij vanuit onze gemeenschappelijke drijfveren en maatschappelijke betrokkenheid onze kennis beschikbaar stellen, om daarmee uw bedrijf voorzien van inzicht en passend strategisch advies. Bijvoorbeeld bij duurzaamheidsvraagstukken als de energietransitie, CO2-neutraal, duurzaamheidsinitiatieven etc.

Graag helpen wij u met een onafhankelijk praktisch onderzoek. Wat betekend: dat wij het onderzoek met uw medewerking en toestemming mogen uitvoeren, u daarvan de resultaten ziet met een gericht advies. Om daarmee uw ambities om te kunnen zetten voor implementatie. En zodra wij voldoende inzicht hebben zullen wij de positionering naderhand met u delen ten opzichte van andere geanonimiseerde deelnemers[1].


[1] Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en rapporten worden geanonimiseerd zodat als wij een vergelijkende benchmark maken, u nooit schade zult leiden.

Contactgegevens specifiek voor onderzoek en advies

Wij (Yoeri Verburgh & Ronald Ursem) zijn bereikbaar via
+31 6 45 763 263
info@miprojects.nl


[1] Lueger, G. (2006). Solution focused management: Towards a theory of positive differences, 1-13. Mering: Rainer Hampp.